Leerling account toevoegen aan een groep

In dit artikel voegen we een leerling account toe aan de desbetreffende groep. Volg de stappen hieronder.

Alle groepen Alle vakgebieden

Bij Faqta heb je de mogelijkheid om de groepen waaraan je lesgeeft gemakkelijk zelf te beheren. Als er bijvoorbeeld een nieuwe leerling in je klas komt, kun je die leerling eenvoudig toevoegen aan je groep. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je leerlingen kunt toevoegen aan een bestaande groep.

Leerling account toevoegen

Volg het onderstaande stappenplan:

1. Log in als leerkracht bij Faqta.
  2. Klik rechts bovenin op "Instellingen".
  3. Scrol naar beneden naar "Groepenoverzicht".
  4. Je ziet nu alle groepen die aangemaakt zijn voor jou school. Als je nog geen groep hebt
    aangemaakt, maak er dan eerst een aan.
  5. Selecteer uit dit overzicht de groep waar je leerlingenprofielen voor wilt aanmaken.
  6. Je ziet nu het overzicht van je groep. Klik op "Leerling toevoegen".Screenshot 2023-09-07 115726
  7. Vul de naam van de leerling in.
  8. Kies een van de portretten die bij de leerling past.
  9. Klik op "Toevoegen".

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met ons via service@faqta.nl