Een leerkracht toevoegen

In dit artikel lees je hoe je jouw collega's kan toevoegen. Dat betekent dat ze een eigen account (login) krijgen.

Alle groepen Alle vakgebieden

Het is mogelijk om als leerkracht andere leerkrachten (of collega's) toe te voegen aan de school. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld samenwerkt, of als je wilt dat de hij/zij ook toegang hebben tot dezelfde planning. Het toevoegen van een leerkracht gaat snel en eenvoudig. In dit artikel kijken we hoe je een leerkracht toevoegd.

Dit doe je als volgt:

1. Log in als leerkracht.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen en ga naar Leerkrachtenoverzicht.
  3. Klik op Account toevoegen en vul de gegevens in van de persoon die je wilt toevoegen.
  4. De leerkracht komt na enkele minuten in het leraaroverzicht te staan, ook als ze nog geen wachtwoord hebben aangemaakt.
  5. De toegevoegde leerkracht krijgt in zijn of haar eigen mailbox een e-mail om het account te activeren. Soms belandt deze e-mail in de spam, dus kijk daar ook even.

Lukt het niet? Neem dancontact met ons op via de chat of e-mail service@faqta.nl