1. Onze kennisbank
  2. Instellingen
  3. De Faqta omgeving aanpassen aan jouw werkwijze

Talenthema's aan of uit zetten

Lees in dit artikel hoe je de talent thema's van Faqta (on)zichtbaar kunt maken voor je leerlingen.

Groep 5 t/m 8 Vakgebied onderzoekend leren en talentontwikkeling

De talenthema's zijn altijd zichtbaar voor je leerlingen. Wil je ze onzichtbaar maken? Dat kan! Het kan namelijk zo zijn dat deze afleiden of dat leerlingen andere thema's gaan bekijken, net terwijl jij je les aan het geven bent. Lees in dit artikel hoe je dit aanpast.

Aan/uit zetten talent thema's

Lees in het onderstaande stappenplan hoe je de talent thema's voor je leerlingen aan of uit kunt zetten:

1. Log in als leerkracht op speel.faqta.nl

2. Klik vervolgens op "Instellingen" rechtsboven.

3. Scrol vervolgens naar beneden op de Instellingen-pagina. Vervolgens kom je bij de zichtbaarheidsinstellingen terecht. Hier kan jij de voorkeur aangeven voor jouw klas.

Screenshot 2023-03-23 at 11.14.03Geef je voorkeur aan door gebruik te maken van de schuifbalk. Staat hij op zichtbaar, maar wil je dat de leerlingen nog geen toegang krijgen tot de thema's? Klik op de schuifbalk om de thema's op slot te zetten.