Inhoud van het open programma Inspiratie Faqta thema's

In dit artikel lees je over de inhoud, leerdoelen en praktische informatie van het open programma Inspiratie Faqta thema's.

Groep 5 t/m 8 Wereldoriëntatie

De Faqta Academie heeft een breed opleidingsaanbod. In dit artikel lees je meer over één van onze open programma's; Inspiratie Faqta thema's. Op deze manier kun je een gegronde keuze nemen of dit programma past bij de behoeftes van de school.

Inhoud open programma Inspiratie Faqta thema's

Het open programma Inspiratie Faqta thema's zit boordevol inspiratie materiaal voor jouw Faqta lessen. De open programma's worden bezocht door leerkrachten van diverse scholen. Zo creëren we een omgeving waarin veel van elkaar geleerd kan worden. Er zal tijdens het programma ook eerst kennis worden gemaakt met alle deelnemers. Vervolgens zal er aandacht zijn voor de vaardigheden die aan bod komen in de doeboeken en voor jouw rol als leerkracht (bijvoorbeeld als coach en/of inspirator). Daarnaast worden er veel praktijkvoorbeelden, tips en ideeën gedeeld, die inzicht geven in de verschillende mogelijkheden van Faqta lessen. Na het open programma ervaar je een hernieuwde motivatie om met de Faqta lessen aan de slag te gaan.

Kortom, als deelnemer aan het open programma Inspiratie Faqta thema's zal je geïnspireerd en geënthousiasmeerd worden over de lessen en de vele mogelijkheden van Faqta.

Leerdoelen van het open programma

Hieronder vind je een overzicht van de leerdoelen van dit open programma. Na het open programma...

• ...kun je meer uit je Faqta thema's halen en weet je hoe je hier creatiever mee om kunt gaan
  • ...weet je welke differentiatiemogelijkheden er zijn en hoe je dit kunt toepassen
  • ...weet je over jouw rol als inspirator en voorbeeld
  • ...kun je de gegeven praktijkvoorbeelden en tips naar je eigen hand zetten

Locatie, duur en prijs

Dit open programma is alleen op locatie te volgen, op het Faqta kantoor in Utrecht. Het programma duurt twee uur.

Prijs: 395 euro per deelnemer

Hoe meld je je aan? Ga naar faqta.nl/open-programma, bekijk de agenda en kies het open programma waar jij meer over wilt leren. Klik op "Inschrijven" en vul het formulier in om je aan te melden.