Overzicht van het volledige opleidingsaanbod

In dit artikel kun je in één overzicht het volledige opleidingsaanbod van Faqta bekijken. Ook lees je hier hoe je je voor de verschillende programma's kunt aanmelden.

Alle groepen Alle vakgebieden

Als leerkracht is het belangrijk om voortdurend aan je ontwikkeling te werken. Of je nu begint met een nieuwe lesmethode, voor een andere groep staat, of gewoon algemeen je vaardigheden wilt aanscherpen, voortdurende professionele ontwikkeling is van groot belang. De Faqta Academie staat klaar om je hierbij te ondersteunen. Ontdek in dit artikel het uitgebreide opleidingsaanbod van Faqta en hoe je je kunt inschrijven voor de verschillende programma's.

Teamtraining online of op locatie

Met de teamtrainingen van Faqta kun je gezamenlijk met het team de volgende stap zetten en de effectiviteit van Faqta op school vergroten. Het team volgt voorafgaand aan deze interactieve training een online training op het leerplatform. Op deze manier start het hele team de training met een gelijke kennisbasis. Hierdoor wordt het mogelijk om tijdens de training meer de diepte in te gaan en praktijkvoorbeelden te bespreken die aansluiten bij jullie school. Lees in dit artikel meer over het volgen van een teamtraining.

Duur: 120 min

De teamtrainingen van Faqta zijn zowel online als op locatie te volgen. Ze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt als onderdeel van een studiedag. Bekijk in het onderstaande overzicht welke soort teamtrainingen er beschikbaar zijn. Voor meer informatie kun je dit informatieblad raadplegen.

Hoe meld je je aan? Ga naar faqta.nl/teamtrainingen, bekijk het trainingsoverzicht en selecteer de teamtraining die jij samen met het team wilt volgen.

Open programma op het kantoor van Faqta

Tijdens het offline open programma van Faqta wordt je uitgenodigd op ons kantoor. Samen met andere Faqta-kartrekkers en leerkrachten die de volgende stap willen maken, leer je hoe je de methode optimaal kunt benutten én hoe je je collega's hierbij kunt betrekken. Wanneer je het programma hebt afgerond krijg je een certificaat en een toolkit mee naar huis, zodat je het maximale uit Faqta kunt halen.

Duur: 120 min

Bekijk in het onderstaande overzicht welk soort open programma's er beschikbaar zijn. Deze zijn zowel op locatie of online (zie hieronder) te volgen, met uitzondering op het open programma Inspiratie Faqta thema's die alleen op locatie te volgen is.

Hoe meld je je aan? Ga naar faqta.nl/open-programma, bekijk de agenda en kies het open programma waar jij meer over wilt leren. Klik op "Inschrijven" en vul het formulier in om je aan te melden.

Open programma online

Het open programma is ook online te volgen, vanuit je eigen locatie. Samen met andere kartrekkers en leerkrachten die klaar zijn om de volgende stap te maken, ontdek je hoe je de methode optimaal kunt benutten én hoe je je collega's hierbij kunt betrekken. Na het programma krijgt elke deelnemer een certificaat en toolkit opgestuurd, zodat je nog meer uit Faqta kunt halen.

Duur: 120 min

Hoe meld je je aan? Ga naar faqta.nl/open-programma, bekijk de agenda en kies het open programma waar jij meer over wilt leren. Klik op "Inschrijven" en vul het formulier in om je aan te melden.

Webinars

Met de gratis webinars van Faqta krijg je op een laagdrempelige manier waardevolle informatie die jou verder helpt in de klas. Je krijgt praktische informatie over het werken met Faqta, bijvoorbeeld over de onderwerpen thematisch werken en close reading. Er is ruimte om jouw onderwijsvragen te stellen middels een live Q&A en je wordt als eerste op de hoogte gesteld van onze nieuwste producten.

Duur: 30 min

Hoe meld je je aan? Ga naar faqta.nl/webinars, bekijk de agenda en kies de webinar waar jij meer over wilt weten. Klik op "Inschrijven" en vul het formulier in om je aan te melden.

Bekijk dit informatieblad voor meer informatie over het opleidingsaanbod van de Faqta Academie.