Inhoud van het open programma Faqta Wereld implementatie

In dit artikel lees je over de inhoud, leerdoelen en praktische informatie van het open programma Faqta Wereld implementatie.

Groep 5 t/m 8 Wereldoriëntatie

De Faqta Academie heeft een breed opleidingsaanbod. In dit artikel lees je meer over één van onze open programma's; Faqta Wereld implementatie. Op deze manier kun je een gegronde keuze nemen of dit programma past bij de behoeftes van de school.

Inhoud open programma Faqta Wereld implementatie

Tijdens het open programma Faqta Wereld implementatie ga je op een interactieve manier aan de slag met de implementatie van onze wereldoriëntatie methode. De open programma's worden bezocht door leerkrachten van diverse scholen. Zo creëren we een omgeving waarin veel van elkaar geleerd kan worden. Er zal tijdens het programma dan ook eerst kennis worden gemaakt met alle deelnemers. Nadat iedereen kennis heeft gemaakt, zal er kort in worden gegaan op de theoretische basis achter de methode. Vervolgens wordt er ingegaan op hoe dit er concreet uitziet in de lespraktijk. Je maakt kennis met onze thema's en de verschillende leerlijnen. Ook bereid je je eigen thema en les voor en leer je zo hoe deze zijn opgebouwd. Als laatste zal jouw rol als leerkracht besproken worden.

Kortom, als deelnemer krijg je alle benodigde handvatten voor de succesvolle implementatie van onze wereldoriëntatie methode. Het open programma kan bijvoorbeeld ingezet worden om leerkrachten die nieuw zijn in het team, kennis te laten maken met de methode. Het is ook mogelijk om kartrekkers van Faqta deel te laten nemen, zodat die vervolgens de rest van het team kunnen helpen met de implementatie.

Leerdoelen van het open programma

Hieronder vind je een overzicht van de leerdoelen van dit open programma. Na het open programma...

• …weet je hoe het leerplatform wordt gebruikt en hoe je deze kunt instellen
  • …ken je de opbouw en de structuur van een Faqta thema
  • …kun je jouw Faqta thema en les voorbereiden

Locatie, duur en prijzen

Het open programma is zowel online als op locatie (bij ons op kantoor in Utrecht) te volgen. Het open programma duurt in beide gevallen twee uur.

Prijs online: 295 euro per deelnemer

Prijs op locatie: 375 euro per deelnemer

Hoe meld je je aan? Ga naar faqta.nl/open-programma, bekijk de agenda en kies het open programma waar jij meer over wilt leren. Klik op "Inschrijven" en vul het formulier in om je aan te melden.