Leerkracht koppelen aan klas

In dit artikel lees je hoe je je als leerkracht aan een groepkan koppelen.

Alle groepen Alle vakgebieden

Het kan zijn dat je als leerkracht met meerdere klassen werkt. Daarom is het handig om te weten hoe je als leerkracht van klas kan wisselen. Let op, elke leerkracht moet met zijn eigen account inloggen en zich koppelen aan de klas. Hieronder vind je meer informatie over het koppelen van je account aan je klas.

Volg het onderstaande stappenplan om jou als leerkracht te koppelen aan een klas:

1. Login als leerkracht
Gebruik daarvoor je mailadres en wachtwoord. Nu kom je op de startpagina van Faqta.

2. Wisselen van klas
Vervolgens kan je op de balk klikken, zie de afbeelding hieronder.

3. Selecteer de juiste klas
Maak hier jouw keuze. Je kan eventueel scrollen mocht je je klas er niet direct bij staan, zie de afbeelding hieronder:

\

Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact met ons op via service@faqta.nl.