De instellingenpagina

Op de instellingenpagina heb je de mogelijkheid om verschillende acties uit te voeren, zoals het toevoegen van leerkrachten, het aanmaken van groepen en het toevoegen van leerlingen etc.

Alle groepen Alle vakgebieden

Op de instellingenpagina vind je verschillende onderdelen die we in dit artikel zullen bespreken. Als je meer informatie nodig hebt over specifieke inhoud, kun je klikken op de relevante link in de tekst. De instellingenpagina vind je bovenaan op het leerplatform en open je door op Instellingen te klikken.

Instellingen button

Leerkrachtenoverzicht

Het leerkrachtenoverzicht toont een overzicht van de leerkrachten die aan het leerplatform zijn toegevoegd. Hier kun je eenvoudig nieuwe leerkrachten toevoegen, en indien nodig verwijderen.

Groepenoverzicht

Het groepenoverzicht geeft een overzicht van de groepen die aan het leerplatform zijn toegevoegd. Hier kun je gemakkelijk nieuwe groepen toevoegen, bestaande groepen aanpassen of indien nodig archiveren. Daarnaast kun je ook leerlingen toevoegen aan de groep(en), ze verplaatsen of verwijderen.

Zichtbaarheidsinstellingen

De zichtbaarheidsinstellingen zijn ontworpen om leerlingen in staat te stellen bepaalde inhoud al dan niet te zien.

Let op: Je moet eerst de juiste groep selecteren waarvoor je de zichtbaarheidsinstellingen wil veranderen.

Mocht je het toch niet lukken, dan kan je contact opnemen met onze chat op het leerplatform of een mail versturen.