Inloggen als leerling

In dit artikel lees je hoe leerlingen inloggen bij Faqta.

De leerlingen gebruiken een andere methode van inloggen dan de leerkracht. Dit doen we om inloggen zo veilig mogelijk te maken. Leerlingen gebruiken een PIN-code deze kan op het leerplatform gevonden door de leerkracht.

Alle Groepen Alle Vakgebieden

1. Ga naar speel.faqta.nl.
  2. Vul de PIN-code in. De PIN-code vind je hier.
  3. Klik op Inloggen.
  4. Selecteer naam/avatar en klik op Inloggen.

Let op: Werken leerlingen in tweetallen? Er kunnen maximaal drie namen geselecteerd worden bij het inloggen. Alle resultaten worden dan bij beide leerlingen geregistreerd in het dashboard.

Je kan ook de onderstaande afbeelding gebruiken en hier de stappen gebruiken om in te loggen.