.

Inloggen als leerkracht

In dit artikel vind je een stappenplan hoe je kan inloggen als leerkracht bij Faqta.

Alle groepen Alle vakgebieden

Om veilig in te loggen op ons leerplatform heb je als leerkracht altijd jouw vaste e-mailadres en wachtwoord nodig. Iedere leerkracht heeft zijn of haar eigen leeromgeving die klaargezet kan worden voor de leerlingen. Mocht je problemen hebben met het inloggen op ons platform, volg dan de onderstaande stappen.

1. Ga naar Faqta.

2. Klik op Ik ben een leerkracht.

3. Vul je e-mailadres in en wachtwoord in.

4. Klik vervolgens op Inloggen.

Heb je nog geen account, maar maakt jouw school al wel gebruik van Faqta? Dan kan één van jouw collega's jou toevoegen. Lees hier hoe jouw collega dat kan doen.

Lukt het niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op via deze link