Verwijderen van leerkracht

Lees in dit artikel hoe je een leerkracht zelfstandig uit het leerplatform verwijderd.

Alle groepen Alle vakgebieden

Met een leerkracht account van Faqta kun je zelfstandig leerkrachten toevoegen en/of verwijderen. Wanneer een collega bijvoorbeeld niet meer werkzaam is op jullie school of als er per ongeluk een verkeer account is aangemaakt, is het nodig om een leerkracht te verwijderen. Lees in dit artikel stap voor stap hoe je dat kunt doen.

Leerkracht verwijderen

Volg het onderstaande stappenplan om een leerkracht te verwijderen:

1. Login als leerkracht op speel.faqta.nl.
  2. Klik vervolgens op Instellingen recht bovenin.
  3. Zoek in het Leerkrachtenoverzicht de leerkracht die je wilt verwijderen.
  4. Beweeg je muis over de betreffende leerkracht, nu zie je een tandwiel en prullenmand verschijnen:Screenshot 2023-06-01 at 10.29.42
  5. Klik op de prullenmand. De leerkracht wordt nu verwijderd.

Mocht het niet lukken neem dan contact op via service@faqta.nl.