Doeboeken en werkbladen vinden op het leerplatform

In dit artikel zie je waar je de (antwoorden van de) doeboeken en werkbladen op het leerplatform vindt.

Groep 3 t/m 8 Alle vakgebieden

Als leerkracht is het wel zo handig om lesmateriaal gemakkelijk te kunnen bekijken en downloaden. Op het speelplatform van Faqta hebben we daarom al het lesmateriaal voor je georganiseerd op één plek: de lesgeven-pagina. Lees in dit artikel waar je precies de (antwoorden van de) doeboeken en werkbladen kunt vinden.

1. Log in als leerkracht bij Faqta.
  2. Klik op Lesgeven en vervolgens op het thema waarvan je de doeboeken en/of werkbladen wilt downloaden.
  3. Scrol naar beneden op de Lesgeven-pagina totdat je Themavoorbereiding ziet.
  4. Kies hoe jij het thema wilt inzetten, door op "Gebruik aanbevolen" of "Start met voorbereiden" te klikken. Wanneer je je keuzes hebt gemaakt zie je de ingevulde themavoorbereiding (bekijk ook de afbeelding hieronder).
  5. Onder "Lesmateriaal" vind je het doeboek en de antwoorden. Onder "Differentiatiemateriaal" vind je het werkblad en de antwoorden (zie ook de afbeelding hieronder).

Doeboeken en werkbladen vinden op het platform

Je vind het doeboek en werkblad ook op de lesgeven-pagina onder de voorbereiding van elke tegel (zie ook de afbeelding hieronder):

Schermafbeelding 2024-02-02 114035