Zwart scherm na het inloggen

In dit artikel lees je wat je kan doen als je een zwart scherm ziet na het inloggen.

Alle groepen Alle vakgebieden

 


Bij Faqta log jij als leerkracht in met je e-mailadres en wachtwoord. Hierdoor blijven de instellingen van elke leerkracht hetzelfde en uniek op het leerplatform. Soms kan er na het inloggen op het platform een zwart scherm verschijnen. Lees in dit artikel hoe je dit kunt oplossen.

Dit kan komen doordat er een internetfilter is ingesteld om veilig te browsen voor de leerlingen. Voeg bijv. speel.faqta.nl toe aan de lijst van veilige websites of vraag de IT-coördinator om dit te doen. Hieronder lees je een aantal stappen die jij als leerkracht kan uitvoeren:

  1. Je kan proberen in te loggen via een andere internetbrowser. Faqta werkt het beste op Google Chrome. 
  2. Je kan proberen in te loggen op een andere device. 
  3. Als via een portaal (bijv. MOO of Cloudwise) naar Faqta gaat, kan dit ook meespelen.  Probeer via de internetbrowser in te loggen (dus niet via een portaal) en kijk of dat verschil maakt.
  4. Als dit bovenstaande allemaal niet helpt, kan het zijn dat de tijd van de computer verkeerd staat. De tijd kan je veranderen rechts onderin het scherm.
  5. Tot slot kan je proberen om Faqta te openen in het incognitovenster. Klik hier om de instructies te volgen om het incognitovenster te activeren.
    Zie je een wit, leeg scherm na het inloggen? Klik dan hier

Lukt het als leerling niet om in te loggen? Klik dan hier

Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op via chat (rechts onderaan de pagina van speel.faqta.nl) of mail.