Webinars

In dit artikel lees je over de webinars van de Faqta Academie.

Alle groepen Alle vakgebieden

De Faqta Academie heeft een breed opleidingsaanbod. In dit artikel lees je meer over de webinars van Faqta, zodat je kunt kijken of het volgen van een webinar past bij de behoeftes van jou als leerkracht. 

De webinars van de Faqta Academie

Met de gratis webinars van Faqta krijg je de mogelijkheid om meer te leren over onderwerpen die relevant zijn voor het lesgeven met Faqta. Door deel te nemen aan een van onze webinars krijg je op een laagdrempelige manier praktische informatie over het werken met Faqta. Bovendien wordt je in de webinars op de hoogte gesteld van onze nieuwste producten en ontwikkelingen. Er staan verschillende onderwerpen op de agenda, dus er is altijd wel een webinar dat aansluit bij jouw interesses als leerkracht. De webinars worden afgesloten met een live Q&A, waar je de ruimte krijgt om jouw onderwijsvragen te stellen. 

Kortom, de webinars van Faqta zijn een laagdrempelige manier om waardevolle informatie te verkrijgen die jou verder kan helpen in de klas. 

Praktische informatie

Bekijk op de agenda op welk tijdstip de webinar start die jij wilt volgen. De webinars duren altijd 30 minuten. 

Hoe meld je je aan? Ga naar faqta.nl/webinars, bekijk de agenda en kies de webinar waar jij meer over wilt weten. Klik op "Inschrijven" en vul het formulier in om je aan te melden.