Verwerkingsmateriaal bestellen

In dit artikel lees je hoe je het verwerkingsmateriaal kunt bestellen via de webshop van Faqta.

Groep 3 t/m 8 Alle vakgebieden

De webshop van Faqta is vernieuwd! Met de webshop van Faqta kun je gemakkelijk alle materialen bestellen die je nodig hebt om je Faqta lessen te geven.

Ben je je aan het voorbereiden op het nieuwe schooljaar? Dan raden we je aan om eerst eens dit artikel te bekijken. In dit artikel staat een overzicht van alle jaarplanningen die je kunt hanteren in het aankomende schooljaar. Via de webshop kun je vervolgens gemakkelijk al het verwerkingsmateriaal bestellen passend bij die jaarplanning.

Opbouw van de webshop van Faqta

De webshop is als volgt opgebouwd; bovenaan de webpagina vind je handige categorieën waarvoor je eenvoudig het benodigde verwerkingsmateriaal kunt bestellen (bekijk ook de afbeelding hieronder). Werk je met de basis jaarplanning? Dan kun je onder de categorie "Jaarplanning" gemakkelijk al het verwerkingsmateriaal bestellen behorende bij de basis jaarplanning. Daarnaast kun je het verwerkingsmateriaal bestellen per leerlijn, onder "Leerlijn" en per groep, onder "Per groep". Ook is het mogelijk om losse producten te bestellen. Klik op een categorie en bekijk al het bijbehorende verwerkingsmateriaal.

Webshop2

Als je verder naar beneden scrolt op de hoofdpagina van de webshop, vind je andere handige informatie en linkjes. Zo staan hier huidige aanbiedingen, producten die worden uitgelicht en handige linkjes voor als je ondersteuning nodig hebt.

Bestellen via de webshop van Faqta

Lees in het onderstaande stappenplan hoe je een bestelling kunt plaatsen via de webshop van Faqta.

1. Ga naar https://shop.faqta.nl
  2. Selecteer een handige categorie waarvoor je verwerkingsmateriaal wilt bestellen. Wil je bijvoorbeeld verwerkingsmateriaal bestellen passend bij een bepaalde leerlijn? Klik dan op de categorie "Leerlijn".
  3. Gebruik de filters aan de linkerkant van de pagina om het materiaal te filteren op basis van jouw behoeften. Selecteer bijvoorbeeld Versie 2, groep 5 t/m 8 en leerlijn 'Weer & Seizoenen'.
  4. Selecteer het verwerkingsmateriaal dat je wilt bestellen en pas het juiste aantal aan. Let wel op; het meeste materiaal is te bestellen in sets van vijf. Voeg het gewenste aantal toe aan je winkelwagen en herhaal dit voor de rest van het te bestellen verwerkingsmateriaal. Of klik op "Nu kopen" wanneer je gelijk wilt afrekenen.
  5. Wanneer je gaat afrekenen kun je eventueel nog speciale instructies voor de bestelling schrijven. Als je alles hebt ingevuld, klik je op 'Afrekenen' en kun je de gewenste bezorgdatum selecteren. Vul alle benodigde contactgegevens in, controleer de bestelling nogmaals zorgvuldig en plaats vervolgens je bestelling.

Heb je een vraag over een bestelling of heb je ergens anders hulp bij nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice via deze link

Wil je iets retourneren? Raadpleeg dan deze pagina op onze website en maak gebruik van het retourformulier