Inhoud van de teamtraining Het jonge kind

In dit artikel lees je over de inhoud, leerdoelen en praktische informatie van de teamtraining Het jonge kind.

Groep 1 t/m 4 Wereldoriëntatie

De Faqta Academie heeft een breed opleidingsaanbod. In dit artikel lees je meer over één van onze teamtrainingen; Het jonge kind (groep 1 t/m 4). Op deze manier kun je een gegronde keuze maken of deze training past bij de behoeftes van de school. 

Inhoud teamtraining Het jonge kind

De teamtraining Het jonge kind (groep 1 t/m 4) is speciaal ontwikkeld voor onderbouwleerkrachten die met Faqta (gaan) werken. De training bestaat uit twee delen; (1) implementatie en (2) inspiratie. Tijdens het implementatie deel maakt het onderbouw team kennis met het online leerplatform. Verder leren jij en je collega's over de opbouw van thema's, bijbehorende lesmaterialen en de planning. Op deze manier ontdekken jullie de verschillende mogelijkheden die Faqta te bieden heeft. In het inspiratie deel wordt hier verder op doorgebouwd. Daar krijgen jullie inspirerende praktijkvoorbeelden, tips en ideeën te horen. Op een interactieve manier gaan jullie aan de slag met het voorbereiden van een thema. 

Kortom, met de teamtraining Het jonge kind leert het onderbouw team hoe ze een thema kunnen geven die aansluit op hun eigen lespraktijk en hoe ze hun creativiteit hierbij kunnen benutten. 

Leerdoelen van de training

Hieronder vind je een overzicht van de leerdoelen van deze training. Na de training.. 

  • …kun je je navigeren op het leerplatform
  • …weet je welke thema's er beschikbaar zijn voor groep 1 t/ m 4
  • …weet je welke verwerkings- en differentiatiemogelijkheden er zijn
  • …weet je wat een thema te bieden heeft en hoe die jouw eigen themaplanning kan verrijken
  • …kun je aan de hand van tips en praktijkvoorbeelden creatiever omgaan met een thema

Locatie, duur en prijzen

De teamtraining Het jonge kind is zowel online als op de locatie van de school te volgen. De teamtraining duurt in beide gevallen twee uur. 

Prijs online: 875 euro 

Prijs op locatie: 975 euro 

Hoe plan ik een teamtraining in? Ga naar faqta.nl/teamtrainingen, scrol naar beneden en klik op "Bekijk het aanbod". Selecteer de teamtraining die je met het team wilt volgen en klik op "Meer informatie". Meld je vervolgens aan met het aanmeldformulier.

Neem contact op met je onderwijsadviseur of stuur een mailtje naar onderwijsadvies@faqta.nl voor meer informatie over de inhoud van onze trainingen.