Inhoud van de teamtraining Faqta Wereld implementatie

In dit artikel lees je over de inhoud, leerdoelen en praktische informatie van de teamtraining Faqta Wereld implementatie.

Groep 5 t/m 8 Wereldoriëntatie

De Faqta Academie heeft een breed opleidingsaanbod. In dit artikel lees je meer over één van onze teamtrainingen; Faqta Wereld implementatie. Op deze manier kun je een gegronde keuze nemen of deze training past bij de behoeftes van de school. 

Inhoud teamtraining Faqta Wereld implementatie

Met de teamtraining Faqta Wereld implementatie maak je kennis met ons leerplatform en ontdek je de verschillende mogelijkheden die onze wereldoriëntatie methode biedt. Tijdens de training gaan we kijken hoe jullie eigen onderwijsvisie aansluit op Faqta. Er wordt besproken hoe Faqta hierin een rol gaat spelen en wat daarvoor nodig is. Jullie maken kort kennis met de theoretische basis achter de methode, waarna in wordt gegaan op hoe dit er concreet uit gaat zien bij jullie op school. Alle leerkrachten uit het team bereiden een eigen thema en les voor en leren zo hoe deze zijn opgebouwd. Je leert op een interactieve manier de methode en materialen kennen. Na de training heb je handvatten voor een goede start van deze methode. 

Kortom, met deze toepassingsgerichte teamtraining Faqta Wereld Implementatie wordt het hele team opgeleid om Faqta Wereld te geven op een manier die aansluit op de visie van de school. 

Leerdoelen van de training

Hieronder vind je een overzicht van de leerdoelen van deze training. Na de training.. 

  • …heb je een gezamenlijk startpunt ontdekt voor het implementeren van de methode
  • …heb je kennisgemaakt met het programma, de basiselementen en materialen van Faqta
  • …weet je wat de 21e-eeuwse vaardigheden zijn
  • …weet je welke jaarplanning het beste past bij jullie school
  • …kun je je eerste thema en les voorbereiden

Locatie, duur en prijzen

De teamtraining Faqta Wereld implementatie is zowel online als op de locatie van de school te volgen. De teamtraining duurt in beide gevallen twee uur. 

Prijs online: 875 euro 

Prijs op locatie: 975 euro 

Hoe meld je je aan? Ga naar faqta.nl/teamtrainingen, bekijk het trainingsoverzicht en selecteer de teamtraining die jij samen met het team wilt volgen.