Scherm is te klein voor deze opdracht

Het kan voorkomen dat bij een bepaalde opdracht er een waarschuwing wordt weergegeven dat het scherm te klein is. In dit artikel leggen we uit dit op te lossen.

Alle groepen Alle vakgebieden

Dit probleem komt voornamelijk voor bij sleepvragen van de leerlingen. Let op, Faqta is niet bedoeld om op telefoons te gebruiken. We raden minimaal een tablet aan. Het liefst met Chrome. Mocht je daaraan al hebben voldaan, volg dan de stappen hieronder.

Hieronder leggen we twee scenario's en oplossingen uit:

1. Heb je een muis? Volg dan dit scenario.

a. Houd de control-key vast.

b. Scroll met de muiswiel van de muis naar je toe om uit te zoomen, en van je af om in te zoomen.

c. Het probleem zou nu opgelost moeten zijn.

The Black Ctrl Key From A Keyboard Stock Photo - Download Image Now -  Computer Key, Control Key, Cut Out - iStockMuiswiel - ABC Woordenboek Digiwijs

2. Werk je op een tablet, volg dan dit scenario.

a. We gaan er vanuit dat je Chrome gebruikt. We kunnen je namelijk het makkelijkste helpen via Chrome, omdat wij ook Chrome gebruiken.

b. Om zowel in en uit te zoomen gebruik je je vingers. Daarvoor plaatje twee vingers op het scherm en spreid je je vingers om in te zoomen. Als je een knijpende beweging gebruikt zoom je uit.

c. Probeer zover mogelijk uit te zoomen om de melding "Scherm is te klein" te

Mocht je er niet uit zijn gekomen? Je kan ons altijd bereiken via service@faqta.nl, of via de button onderaan de pagina 'Neem contact op.'