Proeflicentie van Faqta

In dit artikel lees je hoe je Faqta kunt uitproberen met een proeflicentie.

Alle groepen Alle vakgebieden

Met onze proeflicentie kun je uitgebreid kennismaken met Faqta. Voordat je proefperiode begint, bespreek je samen met de Faqta adviseur waar jullie als school staan en de aanpak die bij jullie school past. Vervolgens krijg je een aantal weken toegang tot het leerplatform om deze aanpak met je team uit te proberen. Op deze manier kun je de mogelijkheden van Faqta ontdekken en een weloverwogen keuze maken of Faqta past bij jullie school. 

Proeflicentie aanvragen 

Je kunt via onze site een proeflicentie aanvragen door dit formulier in te vullen. Een van onze adviseurs zal vervolgens contact met je opnemen. Is de aanvraag dringend? Dan kun je ook zelf telefonisch contact opnemen met een van onze adviseurs (tel: +31(30) 750 20 70). 

Proeflicentie gebruiken

Is er op jouw school een proeflicentie aangevraagd? Hieronder lees je hoe jullie Faqta vrijblijvend kunnen uitproberen. 

  1. Een van onze adviseurs heeft contact gehad met jouw school. Samen hebben jullie besproken hoe Faqta kan worden gebruikt bij jou op school en de periode dat jullie Faqta willen uitproberen. Meestal is deze periode tussen de 5 en 7 weken.

  2. Wat kun je tijdens deze proefperiode allemaal uitproberen? In deze periode heb je toegang tot alle Faqta thema's. Je kunt er dus voor kiezen om alvast een Faqta thema met je klas te doorlopen, maar je kunt de thema's en het platform natuurlijk ook eerst rustig voor jezelf bekijken. 
  3. Besluiten jullie na de proefperiode om Faqta aan te schaffen? Neem dan contact op met de adviseur van jullie school. Zij zorgen dat je permanent toegang tot het materiaal krijgt.