Minimale snelheid (wifi)netwerk

In dit artikel lees je hoe snel het (wifi)netwerk moet zijn om met Faqta te werken. Je kan tevens lezen waar je het (wifi)netwerk kan testen.

Alle groepen Alle vakgebieden

Om optimaal gebruik te kunnen maken van Faqta, is het belangrijk om een richtlijn van 1 Mbps per apparaat te hanteren. Deze richtlijn helpt ervoor te zorgen dat de snelheid van het netwerk voldoende is voor een soepele werking van Faqta. Je kunt eenvoudig testen of je eigen wifinetwerk voldoet aan de snelheidseis door gebruik te maken van de speedtest.

Loop je nog steeds tegen problemen aan met je netwerk bij het werken met Faqta, meld het ons, dan lossen we het samen op. Mail naar service@faqta.nl.