E-mailadres wijzigen niet mogelijk

In dit artikel lees je hoe je jouw e-mailadres binnen het leerplatform kan wijzigen.

Alle groepen Alle vakgebieden

Het kan zijn dat je graag wilt inloggen met een ander e-mailadres op Faqta. Misschien ben je je wachtwoord vergeten van je e-mailadres of wil je graag een andere e-mail gebruiken.

Let op: Op het moment is het alleen mogelijk om je e-mailadres te wijzigen door een mail te sturen naar: service@faqta.nl. Daar helpen we je graag snel verder.