Ik krijg de foutmelding 'Jouw organisatie heeft geen toegang tot dit thema'

In dit artikel lees je hoe je kunt inloggen als jij of je leerling(en) de melding krijgt dat je organisatie geen toegang heeft tot Faqta.

Alle groepen Alle vakgebieden

Krijg jij of je leerling(en) een melding dat 'je organisatie geen toegang heeft tot een thema' (zie de afbeelding hieronder), terwijl je wel een licentie van ons hebt? In dit artikel lees je de oplossing voor dit probleem.

image-1

Mogelijke oorzaken en oplossingen

Stap 1: Bekijk de link in je browser. De link zou moeten zijn 'speel.faqta.nl' en geen langere link.

Stap 2a: Heb je een langere link in je browser? Dan kan het zijn dat jij (of je leerling) een directe link naar een thema hebben opgeslagen en vanuit daar proberen in te loggen. Zorg dan dat je echt alleen 'speel.fatqa.nl' als link gebruikt en probeer het opnieuw.

Stap 2b: Heb je geen langere link in je browser? Open een incognito-venster en ga naar 'speel.faqta.nl', hiermee kun je controleren of er toch een verkeerde link is opgeslagen. Doet de link het hier wel? Ga dan naar stap 2a. Doet de link het hier nog steeds niet? Neem dan contact met ons op via service@faqta.nl of stuur een berichtje via de chatbubbel rechts onderin het scherm.

Gebruik je een portaal die linkt naar Faqta, zoals bijvoorbeeld Zulu? Dan kan het zijn dat de link in het portaal verkeerd is opgeslagen. Laat de ICT-coördinator van je school de link vervangen naar 'speel.faqta.nl'.