Groep en leerlingen niet zichtbaar in rechterkolom.

In dit artikel leggen we uit wat je kunt doen als je niet alle menu's en knoppen ziet op het leerplatform.

Alle groepen Alle vakgebieden

Het kan voorkomen dat op het leerplatform van Faqta niet alle menu's en knoppen te zien zijn. Dit probleem doet zicht voor doordat het scherm te klein is, of als er teveel is ingezoomd.

De website ziet er dan bijvoorbeeld uit zoals hieronder is afgebeeld:

Wat opvalt is dat het groepenoverzicht is weggevallen aan de rechterkant.

Oplossingen:

1. Als het mogelijk is om zelf in te zoomen op de pagina, kun je gebruik maken van het muiswieltje op de muis. Hou CTRL-toets ingedrukt en draai ondertussen het muiswieltje naar achteren om de volledige weergave te krijgen.

2. Als dit niet kan, is het ook mogelijk om rechtsboven op het rondje te drukken waarin de oranje/blauwe en groene bolletjes staan. Hierdoor wordt het menu ook geopend.

Mocht je er niet uitkomen neem dan contact met ons op, door op help rechtsonder te klikken. Of mail ons op service@faqta.nl.