Een teamtraining volgen

In dit artikel lees je over het proces van het volgen van een teamtraining bij Faqta.

Alle Groepen Alle Vakgebieden

De professionele ontwikkeling van je team is erg belangrijk. Bij de Academie van Faqta kunnen jij een je team zich op verschillende manieren verder ontwikkelen. Ben je er met je team aan toe om gezamenlijk de volgende stap te zetten? Dan is de teamtraining een goede optie! Lees in dit artikel meer over het proces van het volgen van een teamtraining bij Faqta. 

Een teamtraining volgen

Leuk dat je de teamtraining van Faqta wilt volgen! Hieronder kun je stapsgewijs het proces bekijken over het volgen van een teamtraining. 

 1. Vraag een teamtraining aan
  Je kunt je team voor verschillende trainingen aanmelden. Ga hiervoor naar https://faqta.nl/teamtrainingen op onze site en klik op "Ga naar het trainersoverzicht". Hier kun je de teamtraining uitkiezen die het beste aansluit op de leerdoelen van jou team. Voeg deze training toe aan het winkelmandje. Geef hier aan welke datum jullie voorkeur heeft. Bij het afrekenen vragen we om een e-mailadres waarop we jullie kunnen bereiken. Dit is belangrijk voor de volgende stap in het proces. 
 2. Intake gesprek en datum bevestiging
  Wanneer je een teamtraining hebt aangevraagd zal één van onze trainers contact opnemen via het aangegeven e-mailadres om het intake gesprek in te plannen en eventueel te overleggen over de datum van de training. Tijdens het intake gesprek worden alle inhoudelijke en praktische zaken besproken om de training een succes te maken. Zo wordt er tijdens het intake gesprek besproken of de leerdoelen van de training aansluiten op de wensen van het team. Wellicht is een aanpassing nodig en bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. 
 3. Volgen van de training 
  De training wordt verzorgd door dezelfde trainer waarmee het contact is geweest. Die zal ongeveer een kwartier van te voren aanwezig zijn op locatie. Benieuwd welke trainer je voor je krijgt? Bekijk dan dit artikel en maak kennis met de trainers van Faqta! 
 4. Afronding van de training
  Nadat je met je team de training hebt afgerond, krijgt iedereen een certificaat met bewijs van deelname.