Een aantal letters vallen weg bij het printen van het werkblad

In dit artikel lees je hoe het kan dat er letters wegvallen als je een werkblad print en een mogelijke oplossing.

Alle groepen Alle vakgebieden

Soms kan het handig zijn voor leerkrachten om werkbladen te printen, zodat zowel de leerlingen als de leerkrachten ze fysiek kunnen gebruiken. Het kan echter voorkomen dat er bij het printen van het werkblad enkele letters wegvallen. Dit probleem is niet zichtbaar op het scherm, maar pas nadat het document geprint is.

Om dit probleem op te lossen, raden wij aan om Adobe Reader te gebruiken om onze documenten te openen en te printen. Onze werkbladen worden namelijk in PDF-vorm aangeboden. Adobe Reader is een betrouwbare en veelgebruikte software die speciaal is ontworpen voor het openen en afdrukken van PDF-bestanden.