• Log in als leerkracht op speel.faqta.nl en kies de groep waarmee jij werkt
  • Kies een thema
  • Klik rechtsbovenin op het dashboardicoontje (het ziet er uit als een snelheidsmeter)
  • Je bent nu op het dashboard hier zie je (1) de naam van de groep (2) de potlood knop om de groep te wijzigen en (3) om de resultaten te verversen.
  • In de tabel eronder staan verticaal (1) de namen van de kinderen en horizontaal (2) de verschillende tegels en opdrachten.
  • Rechtsbovenin staat de legenda waarmee zodat je in één oogopslag kan zien hoe een leerling het doet.
Heeft u het antwoord gevonden?